Cristi Pustai, despre meciul FC Buzău – Dunărea Călărași: ,,Un meci greu pentru noi, pentru că e o performanță să ajungi în sferturi”

Cristi Pustai, antrenorul FC Gloria Buzău, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul FC Buzău – Dunărea Călărași.

,,Am respectat cupa de la începutul competiției, am jucat pe cât posibil cu jucătorii titulari, chiar dacă am jucat cu echipe de Liga a 3-a. E un meci greu pentru noi, pentru că e o performanță să ajungi în sferturi.

Dacă ne gândim că a fost echipă luată de la zero, un zero dinacela chiar curat fără jucători pentru că toți erau pe final de contract, pentru că e greu să negociezi, să pornești și să formezi o echipă, iar la ora acesta să fi pe locul 5, adică în playoff, adică cu șanse îndreptățite să fim în playoff. Sper ca să fim calificați și în cupă, și să fim aceea echipă serioasă și hotărâtă, care să reușească calificarea, atunci mă pot declara foarte mulțumit”, a spus Cristi Pustai la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -