Anamaria Prodan, despre frații Becali: ,,Săracii au fost la pușcărie, dar au ajuns acolo că au furat”

Impresarul Anamaria Prodan a reacționat după amenințările lui Victor Becali. Aceasta a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Bârfe și sport” din 04 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Vasile Constantin.

,,Nu îl pot numi scandal, pentru că este de ani de zile disputa aceasta. Probabil că unii bărbați nu pot digera faptul că o femeie este cu mult peste ei, din toate punctele de vedere, iar eu am avut curajul toată viața, să spun întotdeauna că eu nu vreau să mă amestec cu astfel de oameni, nu vreau nici măcar să discut despre astfel de oameni, nu vreau să discute despre mine astfel de oameni și pentru că nu ne comparăm din niciun punct de vedere.

Sunt supărată că presa îi bagă în seamă și le face ode unor oameni, care repet și o spun fără rușine, sunt niște pușcăriași care pe bună dreptate au ajuns la pușcărie, și care oricum continuă pe același drum, jignind și făcând glume proaste. Dânșii față de presă au folosit tot așa termeni drăguți când aruncau cu apă pe moderatori și înjurau? Pentru mine care provin din rândurile presei, dacă cineva îmi făcea asta, în secunda doi el nu mai exista, era pe viață blocat. Noi am inventat personajele astea. Noi le-am dat putere și datorită lor am ajuns de râsul tuturor.

Când nu știi meserie și când nu ai făcut decât pe scări școală, nu poți să pretinzi că ești vreun mare agent care face contracte. Vă aduceți aminte, pe vremea aia se băga în portbagaj, jucătorii semnau pe genunchi, mai erau amenințați și le erau bătute iublitele care erau la brațul lor că nu erau plăcute de agenți, adică vorbim despre alte vremrui. Cel mai probabil, domnii au uitat. Astăzi dacă nu îi bag în seamă, nu îi bag în seamă pentru că pentru mine nu reprezintă nimic, efectiv sunt canități neglijabile. Asta le-am și explicat, că nu vreau să pomenească vreodată numele meu. Adică eu vorbeam cu șoțul meu și îmi spunea ‘Oana vezi-ți de treaba ta, oamenii sunt nebuni’, cum să vorbesc eu cu Giovani Becali să mă reprezinte pe mine? Pentru că oamenii nu au ce să facă… Ce au făcut ei toată viața? Au stat și au jucat liniuță, barbut sau ce au jucat ei, și au stat la buggy bar.

Ei știu să facă transferuri? Încă odată, luați toți jucătorii pe care i-au reprezentat și întrebați-i, Gabi Tamaș, Daniel Nicolae, v-ați pregătit după ani de zile taxele, ‘când v-au transmis de la statul Francez că ați avut contractele prost și ați trebuit să plătiți de nu mai știți de creierul vostru?’

Mutu dacă nu a vorbit ani de zile cu ei, de ce credeți că nu au vorbit ani de zile? Eu sunt crescută altfel, dacă cineva m-a deranjat și și-a bătut joc de familia mea, a încercat pentru că nu are cum să își bată joc un nimeni de munca mea, dar dacă eu muncesc și îmi plătesc taxe, și sunt la zi cu toate actele, și muncesc, și nu sunt un râs și nu fac un râs fotbalul românesc, și sunt un exemplu și pentru jucători, și pentru toată lumea. Întreb un lucru, toată lumea vorbește despre ce a făcut Anamaria Prodan, dar vorbiți de alți agenți care ne-au făcut de râs, efectiv ne-au făcut de râs.

Și auzi pe toată lumea supărată: ‘săracii au fost la pușcărie’, dar au fost la pușcărie că au furat. Eu mi-am plătit taxele și nu am furat. Nu m-am plâns la presă că miroase a transpirație sau că dau zece milioane la parcare, astea sunt niște lucruri pe care noi le-am tolerat ani de zile”, a spus Anamaria Prodan la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -