Victor Becali o amenință pe Anamaria Prodan: ,,Dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”

Impresarul Victor Becali a reacționat vehement după ce a fost jignit de Anamaria Reghecampf. Acesta a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 04 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.

Cum ar fi dacă eu aș vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi mușculoși în niște poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte!

Mă amuză că Mihai Mironică i-a luat acest interviu, probabil era supărat că fratele meu l-a refuzat când a fost invitat să vină la o emisiune. Să fie sănătos”, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -