Cristian Bivolaru, despre proiectul de la Academia Constanța: ,,Avem așteptări ca academia să fie la standarde europene”

Cristian Bivolaru, directorul general al FC Farul,a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 3 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre proiectul de la Farul și Academia Constața.

,,Noi sperăm că începând cu vara asta, după acestă unire cu Farul, vom reuși să readucem întradevăr Constanța acolo unde merită. Sigur, lucrul acesta nu îl putem face singuri, este nevoie și de infrastructură care înseamnă un stadion nou.

Pentru un oraș cum este Constanța, este mai mult decât necesar un astfel de stadion. Speram ca în cel mai scurt timp, odată cu realizarea stadionului, Farul să se reîntoarcă acasă în Constanța, echipa să nu mai fie nevoită să joace pe stadionul din Ovidiu. Deși s-au obținut rezultatele despre care vorbeam, accesul este foarte dificil, și suferm atât noi, cât și suporterii. Baza de acolo arată impecabil și va deveni în scurt timp, și mai deosbită decât acum.

Sperăm ca până la sfârșitul sezonului să fie gata și clădirea, atât pentru academie, cât și pentru Farul, pentru că acolo vor exista spații de cazare pentru copii din afara Constanței, care vor trebui să facă niște curse destul de istovitoare din oraș la școală în Ovidiu, iar apoi la academie.

Conceptul va fi exact ca la academiile de top europene, all-in cum zic englezii, acolo vor fi terenurile, acolo va fi sala de antrenament și sala medicală. Cred că în câțiva ani vom face ceva frumos acolo. Avem așteptări ca academia să fie la standardele europene”, a spus Cristian Bivolaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -