Adrian Matei: ,,Succesul Rapidului se datorează suporterilor. Dacă avem suporterii alături de noi, nu are importanță terenul de joc”

La sfârștitul meciului Rapid – Argeș Pitești (2-0), antrenorul secund al formațiunii din Giulești, Adrian Matei, a declarat că succesul echipei se datorează exclusiv prezenței suporterilor pe stadioane.

,,Vreau să mulțumesc suporterilor pentru faptul că au reușit să vină cât mai mulți la stadion și cred că lucrul ăsta s-a văzut. Am avut o primă repriză foarte bună în care am reușit să marcăm și două goluri. Am avut și o a doua repriză la fel de bună, dar mai mult pe organizare defensivă, până la urmă cred că este foarte important că am câștigat și acumulăm puncte.

Sperăm ca la sfârșitul aceste săptămâni să ne bucurăm la fiecare meci, miercuri și joi, la sfârșitul fiecărui joc, cu suporterii. Suporterii sunt cei mai importanți, oriunde am juca, dacă avem suporterii alături de noi, în număr cât mai mare, nu are importanță terenul, este important ca suporterii să fie alături de noi”, a spus Adrian Matei, la conferința de presă.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -