Costel Pană a părăsit postul de “șeic” de la Al Tai: ,,Nu am reușit să aduc echipa la un nivel foarte bun. Am desfăcut contractul”

Costel Pană, fostul antrenor de la Al Tai U19, a fost prezent în studioul Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Liga de Weekend”, din 11 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre fotbalul din Arabia Saudită.

,,Am fost acolo pentru doar două luni, semnasem un contract pentru o perioadă de un an, însă nu am reușit să aduc echipa la un nivel foarte bun, în scurt timp. Am avut doar două săptămâni de pregătire, după care a început campionatul deși rezultatele nu au fost satisfăcătoare și de comun acord am desfăcut contractul cu echipa, pe care amiabilă.

Este pentru prima dată pentru când mi se termină un contract, adică am fost demis în urma unor rezultate nesatisfăcătoare, dar nu am avut timpul necesar. A fost o experiență bună, din care am avut de învățat. Este a 3-a experiență ca antrenor în Arabia Saudită, dar am mai fost antrenor secund cu Cosmin Olăroiu, între 2007 și 2009, la Al-Hilal”, a spus Costel Pană la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -