Dan Petrescu, noul selecționer? Poza postată de fratele “Bursucului” care ar putea să rezolve misterul de la națională

România a rămas fără selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi, iar oficialii Federației Române de Fotbal au căutat imediat variante de înlocuire.

După ce au fost refuzați pe rând de mai mulți antrenori români cu experiență, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță ar fi rămas cu doar două variante: Dan Petrescu și Adrian Mutu.

Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj, dar a anunțat că va da un răspuns final pe 20 decembrie, după ce CFR Cluj va disputa ultimul meci din acest an calendaristic.

Vali Petrescu, fratele “Bursucului”, a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare împreună cu Mirel Rădoi și de Dan Petrescu, alături de descrierea “fostul și viitorul selecționer”, iar asta pare să confirme că Adrian Mutu a ieșit din calcule.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți (pentru Nations League, din 16 decembrie), în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum.

Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a declarat Mihai Stoichiță, weekend-ul trecut.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -