UEFA a anulat tragerea la sorți pentru “optimile” Champions League. Care este motivul din spatele deciziei

UPDATE: Tragerea la sorți a optimilor va fi reluată, cea inițială fiind declarată nulă.

UEFA a anunțat pe Twitter că tragerea la sorți a fost marcată de probleme tehnice, astfel că procesul va fi reluat la ora 16.00.

Manchester United a fost inclusă în urna posibililor adversari ai Villareal, deși cele două echipe au jucat în grupă, și au exlcus varianta ca englezii să întâlnească pe Atletico Madrid, deși duelul era regulamentar.

Știre inițială

Au fost stabilite optimile de finală ale UEFA Champions League, fază a competiției ce va debuta pe 15-16 februarie 2022. Sorții au decis ca PSG și Manchester United să se înfrunte, ceea ce înseamnă că vom asista la un nou duel între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Partidele tur vor avea loc pe 15-16 și 22-23 februarie, iar partidele retur pe 8-9 și 15-16 martie 2022.

OPTIMILE DE FINALĂ

Benfica – Real Madrid
Villarreal – Manchester City
Atletico Madrid – Bayern Munchen
Salzburg – Liverpool
Inter – Ajax
Sporting – Juventus
Chelsea – Lille
PSG – Manchester United

Cele 16 echipe au fost repartizate în două urne valorice: câștigătoarele de grupă în urna A, iar ocupantele locurilor 2 în urna B.

În optimi, echipele care au mai juca în grupă nu se pot întâlni, la fel și cele care sunt din aceeași țară. Restricția nu mai e valabilă începând cu faza sferturilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -