Nae Constantin: ,,Chiar dacă nu consum alcool, am făcut un pariu că mă voi îmbăta dacă câștigăm. Vreo două zile am zăcut”

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, a fost prezent în studioul  Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 10 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Petrolul Ploiești.

,,După meciul de marți pe care l-am avut, am organizat o masă cu echipa și așa cum am spus la conferința de presă și am promis jucătorilor, m-am îmbătat în aceea seară, chiar dacă nu sunt obișnuit cu chestia asta, vreo două zile am zăcut și nu am avut chef nici de fotbal, nici de nimic.

A fost greu să nu îmi țin promisiunea, pentru că am ajuns undeva unde nu visam. Am început destul de greu cu multă lume care era reticentă. Dacă ai avea curiozitatea să intri pe facebook-ul și instagram-ul oficial al clubului,  să vezi ce reacții au fost după ce am fost anunțat antrenor, la genul că nu avem nicio șansă, că divizia C ne așteaptă, lucruri din acestea care pentru mine nu sunt confortabile că le citesc. Sunt unii care nu le citesc, nu văd, este adevărat că nu ar trebui să le iau în seamă, sunt suporteri, pot să spună orice, dar mă afectează.

A trecut timpul și am început să aducem jucători. L-am adus pe Ciobi și toți au spus că am adus cimitir de elefanți, că toate rebuturile au venit la echipă. La fiecare jucător au fost comentarii răutăcioase, niciunul nu le-a convenit”, a spus Nae Constantin la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -