Marian Drăgulescu: ,,Mai merg din când în când la sală, doar pentru recuperare medicală, dar nu mai evoluez pe aparate”

Marian Drăgulescu, antrenor de gimnastică la CSA Steaua, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 9 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre viitorul său în gimnastică.

,,Am o mică vacanță acum și din ianuarie voi începe treaba la Clubul Steaua. La un moment dat mi-am anunțat canidatura la Federația Internațională de Gimnastică, dar ca reprezentant al sportivilor, asta aș fi putut să o fac în paralel cu activitatea mea de antrenor. Pot să și arbitrez atunci când se organizează competiții.

Mai merg din când în când la sală, dar doar așa pentru recuperare medicală, dar nu mai evoluez pe aparate, pentru că nu mai am de ce, competițiile s-au terminat pentru mine.

Acum, mă pregătesc sufletește pentru ce urmează anul viitor. După ce am ales să nu mai continui ca gimnast, m-a cuprins un sentiment de nostalgie, pentru că mie dor să intru în competiție, adrenalina, imnul, medaliile și nu în ultimul rând practicarea acestui sport.

Voi rămâne în acest sport și anul viitor, dar în altă poziție, ca și antrenor. Sunt convins că voi avea foarte multă satisfacție și din poziția de antrenor”, a spus Marian Drăgulescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -