Vivi Răchită: “Eu n-aș fi făcut niciodată publică înregistrarea cu Tamaș. A făcut foarte mult rău imaginii clubului”

Valeriu Răchită, a intervenit la în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre scandalul de la Petrolul Ploiești.

,,Eu sper că se întoarce ca la Ploiești joi în cupă cu Sepsi și se va uita de acest scandal care n-a făcut bine imaginii și nici din punct de vedere sportiv, s-a pierdut un jucător esențial pentru ceea ce înseamnă Petrolul Ploiești de acum, mă refer la Gabi Tamaș.

Tamaș  se afla într-o formă extraordinară, dar sunt lucruri care nu ar fi trebuit să iasă în presă. Dacă eu eram antrenor nu făceam lucrul acesta niciodată, dar Nae a gândit în mintea lui și totuși sper ca suporterii să rămână alături de echipă și să aibă parte numai de bucurii, pentru că Petrolul este un brand, un brand nu numai pentru Ploiești, ci și pentru toat județul Prahova”, a spus Valeriu Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -