Ion Crăciunescu îi face praf pe arbitrii români: “Rusandu n-a avut niciodată calitatea. Pe Barbu stă bine tricoul, asta-l recomandă”

Ion Crăciunescu îi critică dur pe arbitrii români, despre care spune că nu au calitate pentru Superligă, cu atât mai puțin pentru meciuri internaționale.

În direct la Sport Total FM, fostul arbitru le-a făcut o scurtă analiză lui Marian Barbu și lui Lucian Rusandu, despre cel din urmă spunând, ironic, că este descoperirea președinteului CCA, Kyros Vassaras

“E bine că nu mai e scandal în Superligă, dar iertațu-mă, offised-ul ală pe care l-am văzut eu la TV este peste orice, faza lui Rusandu. El e una dintre descoperirile lui Vassaras, el era de multă vreme acolo, dar Vassaras l-a pus. N-a avut niciodată calitatea, sunt oameni care au, unii care n-au, au alte calități. Pe urmă îi trimiți și pe afară după ce greșesc. Pe domnul Barbu stă bine tricoul, îl prinde bine, asta-l recomandă.

Am văzut și eu nilte faulturi la care, pe cuvântul meu, mi-am pus mâna la ochi. Nu știu, și în campionatul nostru, la noi nu mai există ținere, împingere, dacă te duci și îi dai un brânci, zice că e în spiritul jocului, e joc bărbătesc. Frate, joc bărbătesc nu înseamnă bruscarea adversarului. Sau se duce unul cu ambepe picioare pe gleznă și abia îi dă un galben. Am văzut și pe plan internațional, nu știu ce se întâmplă”, a declarat Ion Crăciunescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -