Claudiu Keșeru: “A fost un sentiment ciudat după ce am marcat contra fostului club. Nu am sărbătorit golul”

Claudiu Keșeru s-a bucurat după ce a marcat în poarta celor de la FCSB, însă a declarat că a fost un sentiment ciudat să marcheze contra fostului club.

Fostul fotbalist de la FCSB nu se numără printre favoriții antrenorului Ilie Poenaru de la UTA Arad, însă a fost introdus în minutul 78 și a bifat prima reușită stagională, în prelungirile partidei.

,,Eu vreau să marchez de fiecare dată. Mi-am dorit și astăzi, dar nu am sărbătorit golul din respect față de fostul club, pentru suporterii care sunt mereu în spatele lor.  A fost un sentiment ciudat să marchez contra fostului club. Cred că dacă analizam mai bine situațiile și intrările în ultima treime și prezențele acolo, cred că puteam marca mai mult astăzi”, a spus Claudiu Keșeru pentru Sport Total FM.

Partida dintre FCSB și UTA Arad s-a încheiat cu scorul de 2-1, după ce Claudiu Keșeru a marcat golul de onoare în prelungiri.

Reporter: Barbu Cristian

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -