Suporterii de la UTA Arad au fost lăsați în afara stadionului: “Ne-au spus că se intră doar cu buletinul”

Suporterii de la UTA Arad au venit la București pentru a susțin echipa în confruntarea cu FCSB. Din cauza suporterilor de la CSA Steaua, suporterii arădeni nu au fost lăsați să pătrundă pe stadion.

Suporterii arădeni care au făcut deplasarea urmau să fie sprijiniți și de fani ai Stelei, cele două galerii fiind ”înfrățite”, însă planul nu s-a concretizat.

Suporterii celor două galerii ar fi fost supuși unor controale suplimentare la porțile de acces, pe care nu au vrut să le accepte.

Suporterii de la CSA Steaua au transmis un punct de vedere pe o pagină de facebook ce susține CSA Steaua. Suporterii îi acuză pe jandarmi de abuz.

”Abuzurile Jandarmeriei continuă!

În timp ce pe stadion s-a intrat doar în baza biletului, suporterii oaspeți, prezenți la meciul F.C. Fcsb – UTA, ar fi trebuit să se legitimeze.

Steliștii, care stau alături de arădeni, trebuiau:
– să aibă buletin de București
– să se dezbrace, pentru control
– să li se facă poză cu buletinul în mână
– fără mesaje şi fără stickere

Acestea fiind, conform spuselor Jandarmeria Bucuresti, ordine de ultim moment, ‘e ordin de sus… da, avem datele la toți dar prea ne-ați aruncat cu făină pe noi la meciul cu Dinamo’!”, a anunțat pe facebook As47, pagină care susține echipa CSA Steaua.

Pe de altă parte, mai mulți arădeni nu au putut intra pe stadion din cauză că nu aveau buletinul, chiar dacă și-au achiziționat bilete pentru partida din această seară.

Partida dintre FCSB și UTA Arad s-a încheiat cu scorul de 2-1. Andrea Compagno a marcat golul de 2-0 din penalty, în minutul 89.

În prelungiri, fostul jucător de la FCSB, Claudiu Keșeru, a marcat golul de onoare contra fostului club și astfel s-a decis scorul final de 2-1.

Reporter: Barbu Cristian

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -