Leo Grozavu: “Ne dorim să vedem Iașiul în Liga 1, din acest motiv am și venit”

Leo Grozavu, noul antrenor principal de pe banca celor de la Politehnica Iași, în cadrul emisiunii „Liga de Wekeend” din 15 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre obiectivul de promovare de la Politehnica Iași.

,,Da, am acceptat oferta de la Poli Iași. Dacă sunt aici înseamnă că am acceptat. Principalul motiv pentru care am ales Poli Iași este relația mea pe care o am cu Cornel Șfaițer, însă au mai urmat și alte motive. Pentru a trece la punctul doi trebuie să treci prin punctul unu, iar punctul unu Cornel Șfaițer a fost. Poli Iași nu stă foarte bine, pentru că ne doream cu toții să avem mai multe puncte în campionat.

Campionatul este în momentul de față aproape la jumătate în sezonul regular, dar consider că la ce și-a propus Iași-ul și la ce arată în acest an Liga a 2-a, consider că Poli Iași trebuia să aibă mai multe puncte pentru a spera la promovare, la care toate lumea bineînțeles aderă și v-am spus, nu este suficient să te afli doar în grafic, pentru că se poate întâmpla multe până la final. Este primul joc pentru

Dacă nu eram mulțumit pentru cum arată echipa nu mai veneam, deci nu are sens să mai discutăm aceste lucruri. Sunt aici și vom încerca să facem tot ce depinde de noi pentru a reuși să ajungem la final cu obiectiv îndeplinit. Ne dorim să vedem Iașiul în Liga 1, din acest motiv am și venit”, a spus Leo Grozavu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -