Victor Becali, despre transferul lui Moruțan: “Ankara a fost cea mai interesată, dar a durat mult pentru că Galata a ținut să fie în avantajul lor. Va avea salariu mai mare”

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray, contra sumei de 3 milioane de euro. Contractul se întinde pe 3 sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, însă Galatasaray a păstrat o opţiune de a-l transfera înapoi pe Moruţan pentru 3 milioane de euro.

Victor Becali a precizat, în direct la Sport Total FM, că au mai existat discuții și cu alte echipe, precum Pisa sau Palermo, însă doar pentru împrumut, astfel că Moruțan a ales să rămână în Turcia, unde va avea un salariu mai bun ca la Galatasaray.

E adevărat, nu e bine să fii împrumutat. D-asta a și durat atât de mult pentru că Galata a ținut, ca orice club, să fie în avantajul lor cât mai mult. Au fost discuții și cu Pisa, și cu Palermo, și cu altă echipă din Turcia. Dar Ankara a fost cea mai interesată, s-a apropiat cel mai mult de ce își dorea el. Pisa era tot împrumut, Palermo tot împrumut, și atunci sigur că s-a ajuns aici. Și cu salariu mai bun ca la Galata. Părerea mea e că la Galata trebuie să poți să și joci sau să te dorească ei. Asta e, acolo sunt alte lucruri, conduce un vice-președinte care zice că e sponsor, unii zic că nu e, d-astea de pe la turci”, a declarat Victor Becali.

Întrebat despre sumele de transfer tot mai mari care se plătesc în Europa, dar și despre faptul că nimeni nu dorește să plăteasca clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman, Victor Becali a răspuns:

“Credeți că nu-l știu pe Florinel? Să le dăm niște mailuri atunci… Știu tot, nici nu vă vine să credeți câte știu despre copiii din campionatul nostru. Acum că nu dau, nu dau. Eu așa știu, când un club e interesat, dă banii, mai ales că e o clauză la Florinel. Nu știu dacă au fost discuții, că eu nu am treabă cu el, nu e reprezentat de noi. Repet ce-am mai spus, oamenii se uită și la meciul ăla cu Kosovo și la meciul ăla cu Elveția”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -