Cornel Șfaițer, după startul slab al Politehnicii Iași în Superligă: ” Revenirea în Liga 1 nu e ușoară pentru nicio echipă. E teama asta de a nu greși”

Politehnica Iași a pierdut al patrulea meci din acest sezon, contra FCSB, scor 2-1, pe Arena Națională. Moldovenii au un singur succes în primele 5 etape din Superligă și ocupă ultima poziție în clasament.

Cornel Șfaițer, președintele Politehnicii Iași, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația clubului moldovean, fiind de părere că după pauza cauzată de jocurile naționalei, echipa sa va arăta altfel și va aduna puncte.

“Leo Grozavu era supărat, la cald, după meci. Au intrat și achizițiile noi în teren și încă avem mult de muncă. Mă refer la cei români cu experiență, dar și la cei străini, care se acomodează cu stilul nostru de joc, de fotbal, modul cum se comportă. El era supărat, era normal să fie așa pentru că am sperat la mai mult aseară și suntem în suferință, trebuie să fim realiști. Și fotbalul românesc și Politehnica Iași în acest moment, chiar dacă am făcut multe transferuri. Dar cred că Poli Iași trebuie să creeze și cred, cu siguranță, că echipa va avea altă față în viitor. Dar la ce fotbal am arătat, am obținut puțin ca rezultat.

Probabil că jucătorii s-au referit la momentele când puteam egala, la faza aia din corner, a fost din păcate frustrare, pentru că am avut 3 goluri anulate la VAR, la limită. Nu-i ușor nici pentru ei ca o echipă nou promovată, chiar dacă avem câțiva jucători cu experiență. Revenirea în Liga 1 nu e ușoară pentru nicio echipă. E teama asta de a nu greși, de a obține rezultate, de a supraviețui. Ce-ți dorești în primul sezon? Să te consolidezi ca echipă și club și să rămâi în Liga 1, iar ușor, ușor să aspiri la mai mult”, a declarat Șfaițer

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -