Victor Becali, despre sancțiunile impuse lui Abramovich: “Credeți că el este de acord cu ce se întâmplă, că mor oameni? Credeți că poate schimba el ceva?”

Roman Abramovich a fost sancționat de autoritățile din Rusia, în contextul conflictului din Ucraina, alături de alți oligarhi ruși. Conturile acestora au fost blocate, iar activele au fost înghețate, clubul Chelsea fiind afectat major de această decizie. Londonezii nu mai au voie, printre altele, să vândă bilete, produse promoționale sau să încheie noi contracte cu jucătorii.

Victor Becali a comentat, în direct la Sport Total FM, sancțiunile la care a fost supus patronul lui Chelsea și e de părere că aceste măsuri nu sunt soluția pentru a rezolva conflictul.

“Eu nu l-am cunoscut, frate-miu l-a cunoscut, dar este un om care a investit foarte mulți bani într-o echipă, a făcut o echipă de nivel mare, câștigătoare de cupe europene, nu știu dacă blocarea asta are rost. Să pui într-o asemenea situație un club că are un patron, care nu știu câtă nevoie are de finanțare, pentru că a ajuns la un nivel la care se pot produce bani. Nu știu dacă asta e soluția, sigur că toată lumea încearcă, și mă refer la politicieni, oameni cu responsabilități mari în statele lor, să găsească o modalitate să înceteze acest război, care cu siguranță este o tragedie, dar nu știu dacă asta e soluția.

Mai sunt finanțatori, așa poți să zici și de ăla de la Newcastle, acum nu trebuie să băgăm pe toată lumea în acceași oală. Deși la Abramovich s-a mai îndulcit povestea acolo prin Anglia pentru că este și cetățean israleian și portughez. Asta este, ce să facem acum, el oricum nu stătea prea mult prin rusia. Credeți că el este de acord cu ce se întâmplă, că mor oameni? Eu nu cred că cineva, un om cu averea lui, cu deschiderea lui, cu viața pe care o trăiește el, să fie de acord cu așa ceva în 2022, dar asta e situația. Credeți că poate schimba el ceva?”

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -