Cristi Balaj crede că au existat greșeli de arbitraj la FCSB-Farul: “O delegare neinspirată, încerc să fiu elegant”

Cristi Balaj, fost arbitru și președintele CFR Cluj, a comentat, în direct la Sport Total FM, greșelile de arbitraj pe care Farul Constanța le acuză în meciul cu FCSB, partidă cu implicații directe în lupta pentru titlu.

Balaj spune că delegarea lui Lucian Rusandu la un meci cu o importanță deosebită a fost cel puțin neinspirată.

“Dacă mă întrebați dacă au fost greșeli, au existat pe parcursul jocului. Eu zic că a fost o delegare neinspirată. Fiind meciurile pentru play-off, mai ales la echipele care au șanse la câștigarea campionatului, ar fi trebuit să fie mult mai atenți și ar terbui să fie mult mai atenți pe viitor cei de la CCA.

Sau măcar să spunem că sunt 2-3 echipe care au șanse să câștige campionatul, unele mai mult, altele mai puțin, dar există. Măcar la aceste jocuri să fie atenți și în momentul în care pui un arbitru care nu a oficiat, probabil că nu a oficiat pentru că CCA nu are încredere în calitățile lui. Să-l trimiți la un meci atât de important, neavând încredere în calitațile lui, deja aș spune că a fost o delegare neinspirată, încerc să fiu elegant, să-mi aleg cuvintele pentru că n-aș vrea să jignsesc. Nu-mi propun să vorbesc de FCSB, de Farul sau de arbitraj în mod special. Noi trebuie să ne ocupăm de echipa noastră, depinde doar de noi să câștigăm”, a spus Cristi Balaj.

FCSB a câștigat aseară, pe Arena Națională, cu Farul Constanța, scor 2-0. Constănțenii au acuzat, printre altele, că la scorul de 0-0 centralul partidei nu a acordat un penalty la faultul lui Ștefan Târnovanu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -