Novak Djokovic își va putea apăra titlul la Roland Garros. Organizatorii au anunțat că sârbul poate participa chiar dacă nu este vaccinat

Novak Djokovic va putea concura la Paris, au anunțat organizatorii turneului de la Roland Garros, chiar dacă nu este vaccinat. Competiția va fi prima de Grand Slam care se va organiza fără restricțiile provocate de Covid-19.

Astfel, sârbul își va putea apăra titlul obținut anul trecut pe zgura pariziană.

“Având în vedere situația actuală, nimic nu stă în calea participării lui Djokovic la Roland Garros”, a declarat Amelie Mauresmo, directorul turneului.

De 20 de ori câștigător de Grand Slam, Novak Djokovic a trăit o adevărată telenovelă legată de participarea sa la Australian Open, în luna decembrie, când autoritățile australiene nu i-au permis intrarea în țară, pentru că nu era vaccinat. După 2 procese fulger, decizia a rămas, iar sârbul a trebuit să părăsească Australia, fără șansa de a își apăra trofeul, deși inițial a primit o scutire medicală.

Novak Djokovic a ratat turneele Masters de la Indian Wells și Miami din cauza restricțiilor legate de vaccinare din SUA. Sârbul a declarat public că este dispus să plătească acest preț, de a nu putea participa la turnee, dacă nu se vaccinează.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -