Dacian Varga: “Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au săracii…”

Dacian Varga a fost invitatul zilei în studioul Sport Total FM, unde a dialogat cu Narcis Drejan, la emisiunea Fluier Final, despre cariera sa de jucător și despre situația actuală a fotbalului românesc.

Varga, care a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Sportul Studențesc, Rapid București sau Kuban Krasnodar, crede că nivelul slab al Ligii 1 se datorează în primul rând jucători și nu conducătorilor din FRF.

“Ce treabă are Burleanu? Intră Burleanu în teren? Cred că jucatării sunt de vină, dacă e să mă întrebi. A dat Burleanu pe lângă poartă? Vorbeam și înainte de emisiune, ce jucători străini vrei să-ți vină pe 2000 de euro? Pe 2000 vine, de 2000 joacă”, a declarat Dacian Varga.

Play-out-ul din acest an are în componență două echipe condamnate la retrogradare, cu grave probleme de financiare și de lot: Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. Dacian Varga crede că Dinamo va avea aceeași soartă și va pierde toate meciurile din play-out cu celelalte echipe în afara celor amintite anterior.

“Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo, eu așa cred. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au săracii… Nici eu nu-mi doresc să cadă Dinamo, dar la ce văd, să primești gol de la 30 de metri din lovitură liberă, cu latul, pe mijlocul porții, ferească Dumnezeu. Daor dacă stăteai pe loc îți venea mingea în cap și tot nu luai o asemenea penibilitate de gol”, a spus Dacian Varga.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -