Florin Motroc, antrenorul momentului în Bahrain! East Riffa speră să obțină din nou titlul de vicecampioană

Florin Motroc, antrenorul East Riffa Club, fosta vicecampioană a campionatului din Bahrain, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația fotbalului din Bahrain.

,,Anul trecut, după un sezon foarte bun pe care l-am făcut cu echipa, eu am luat locul 2, în spatele echipei cu care eu am luat titlul în 2014, Al Riffa.

Este o echipă foarte puternică, la fel de puternică pot să spun că este și în sezonul ăsta, ca dovadă că ei sunt pe primul loc, cu un avans destul de confortabil de puncte, față de celelalte care suntem în luptă pentru locul 2, pentru că nu cred că vreuna din cele patru echipe până la locul 5, unde sunt eu acum, are forța să poată să-i dărâme de pe primul loc. Este o echipă foarte omogenă, au pierdut ceva jucători față de anul trecut, dar ce au adus, totuși au compensat pierderea acelor jucători.

Din păcate pentru mine, eu am pierdut foarte mulți jucători pentru anul trecut și a trebuit să o iau de la zero la începutul sezonului, în vara anului trecut. Cert este că acum se vede și se simte lipsa acelor jucători pe care eu i-am pierdut.

Aveam mai multă calitate în special pe faza de atac, am înscris mai multe goluri anul trecut și din păcate ce am putut să aducem, pentru că totul se învârte în jurul banilor până la urmă, nu a fost ceva special pentru că nici oferta pentru care noi am putut să o ca și salariu, au fost niște salarii foarte mici, iar în funcție de asta calitatea jucătorului este diferită”, a spus Florin Motroc pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -