Victor Becali, despre fotografia trucată de Anamaria Prodan: “Unii oameni trăiesc pentru poze, dar măcar să fie reale”

Impresarul Victor Becali, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 16 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre fotografia trucată de Anamaria Reghecampf. 

Impresarul a fost întrebat de prezentatorul emisiunii Narcis Drejan, dacă s-a gândit vreodată să își angajeze un layout pentru a edita fotografii pentru a apărea în diverse locuri din lume, precum în cazul Anamaria Prodan.

„Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dvs. din presă. 

Cum spuneați dvs. de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest  eram tot timpul cu ei. N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

 

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -