Mihai Teja spune că situația era critică încă din mandatul său la Gaz Metan Mediaș: “Fotbalul era singurul mod de a te relaxa în Mediaș, un orășel mic, îmi pare foarte rău”

Mihai Teja a antrenat în două rânduri pe Gaz Metan Mediaș și spune că situația era critică încă din cel mai recent mandat al său, început în februarie 2021.

În direct la Sport Total FM, tehnicianul a declarat că îi pare rău pentru tot ce se întâmplă la fostul său club și dezvăluie că atât el, cât și jucătorii, au încă 5 salarii neplătite de anul trecut.

Gaz Metan Mediaș a fost deja depunctată din cauza restanțelor pe care le are către jucători, iar dacă până mâine nu va achita datoriile către fostul staff tehnic, clubul va fi din nou penalizat.

“Au fost 5 luni de neplată până am decis să plec. De când mă judec au mai trecut 4 luni și jumătate. Sunt 9 luni și ceva. Eu am luat doar 4 salarii la Gaz Metan Mediaș, eu și staff-ul meu. Jucătorii la fel. Ei au mai luat un salariu sau câte o primă, erau foarte neumlțumiți.

Eu m-am dus anul trecut în februarie și am luat primii bani după 5 luni. Mulți dintre jucători au plecat în vară, era situația foarte grea. Era la fel de grea ca acum, doar că nu a apărut în mass-media foarte mult, am încercat să mergem mai departe, să vedem ce se întâmplă, dacă se îndreaptă, dar nu s-a întâmplat așa. Din păcate pentru toți cei care au lucrat acolo, maseuri, staff medical, oamenii de la bucătărie, de la curățenie, vă dați seama, neplătiți de 9-10 luni și nici nu au un salariu extraordinar…

E dureros că se întâmplă lucrurile astea în fotbalul românesc. Sper să se rezolve ceva până la urmă, pentru că Gaz Metan este un club de tradiție, un club care șia făcut datoria pe deplin pe parcursul anilor. Au avut generații bune, țin minte cu Cristi Pustai în Europa. Și eu cred că am creat în primul mandat acolo o echipă bună care după a fost vândută cu totul. Gaz Metan Mediaș a fost o echipă care tot timpul a adus un echilibru în fotbalul românesc, chiar mi-ar părea rău”, a explicat Mihai Teja.

Mihai Teja spune că, pentru oamenii din Mediaș, fotbalul reprezenta foarte mult, în lipsa altor activități într-un oraș mic, de provincie.

“În Mediaș, care este un orășel mult mai liniștit, oportunitățile de a te relaxa, de a te distra, nu prea există și cred că fotbalul era singurul mod de a te delecta, mergând la stadion, un stadion cochet și de aceea îmi pare rău pentru tot ceea ce se întâmplă”, a declarat Mihai Teja.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -