Victor Becali: ,,Cu niciun jucător n-am dat chix, în ceea ce privește caracterul”

Victor Becali, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre transferurile miraculoase cu fotbaliștii români.

Impresarul spune că transferurile pe care le-a realizat cu jucătorii români, nu a fost niciun eșec, pentru că au evoluat forate bine și s-au acomodat foarte repede cu noile echipe, ba chiar nu au creat probleme precum jucătorii din Brazilia sau Argentina.

,,În primul rând sunt multe cluburi unde am avut legături foarte bune, de exemplu la Parma, Mutu a făcut o figură foarte frumoasă acolo, a marcat foarte multe goluri în perioada aia. De la Parma a și plecat la Chelsea, pe o sumă destul de mare pentru acele vremuri.

Cei de la Galatasaray au avut cele mai mari rezultate din istoria lor, cu jucători români, mă refer la: Hagi, Popescu, Adrian Ilie, Filipescu, mă refer că nu au pierdut niciodată bani cu jucători români. Nici măcar cu Bogdan Stancu, nici cu Gabi Tamaș, nici cu Bratu, nici cu Ovidiu, nu au pierdut, făcând o medie nu au pierdut, chiar au ieșit pe plus. Adrian Ilie, Filipescu, au luat mult mai mulți bani decât i-au cumpărat. Deci și atunci, oamenii vor să mai refacă ce a fost odată. Știți forate bine ce a fost cu Hagi și Popescu în Turcia, pentru că ești foarte asaltat de ziariștii turci și de fani.

Evoluțiile lui Cicăldău și Moruțan, au fost strălucitoare, chiar dacă nu au câștigat.

Întotdeauna, politica noastră a fost în felul următor, ca fotbalist îl urmăriți voi pentru că nu o să iei un fotbalist că îți spun eu, calitățile și toate astea sunt văzute de oamenii lor, de scouterii lor, de echipa lor, dar cu niciun jucător n-am dat chix, în ceea ce privește caracterul, jucători care nu îți crează probleme și sunt liniștiți. Vedeți voi, sunt jucători ca brazilienii și argentinienii, fel de fel, care sunt dificili, care crează probleme în cadrul echipei, însă românii s-au adaptat foarte bine”, a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -