Dascălu la un pas de podium la Campionatul Mondial UCI

După un prim sezon de acomodare la categoria-regină, Vlad Dascălu a început să livreze anul acesta rezultate impresionante. Întâi un podium în etapa de Cupă Mondială de la Leogang, apoi un loc șapte istoric în cursa olimpică de la Tokyo, iar acum o plasare excelentă la Mondiale.

Dascălu a plecat foarte bine și a fost printre primii cinci încă de la început, dar Nino Schurter și Mathias Flückiger și-au impus ritmul, Ondrej Cink i-a urmat la ceva timp distanță, apoi Victor Koretzky, cu care a mers o bucată bună.

Campionatul Mondial UCI de MTB este cea mai importantă cursă a sezonului. Un singur rider din fiecare categorie are privilegiul de a deveni Campion Mondial și de a se încununa cu mult râvnitele dungi în culorile curcubeului. Atleții își reprezintă țările, iar medaliile de aur, argint și bronz reprezintă miza. În acest context, Campionatul Mondial este o scenă unde se defilează cu iscusința deprinsă în timp și cu mult risc foarte calculat.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -