Dan Petrescu a exclus 5 jucători de pe lista UEFA: Arlauskis și Chipciu se află printre ei. Fotbaliștii nu se regăsesc nici pe site-ul LPF

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj. Imediat după ce a fost numit antrenor principal, “Bursucul” a exclus 5 jucători, scrie Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, Anas Tahiri și Guessouma Fofana nu au fost incluși pe lista UEFA pentru Conference League, iar numele acestora nu se regăsesc nici pe site-ul LPF.

Arlauskis va părăsi definitiv echipa, după ce președintele Marius Copilu a fost dat afară, alături de Marius Șumudică. Lituanianul ar fi fost în negocieri cu patronul, dar acesta nu a reușit să-l întoarcă din drum. Totodată, portarul și Dan Petrescu s-ar fi aflat în conflict încă din mandatul precedent, când Arlauskis a plecat în Arabia Saudită.

CFR Cluj i-a adus pe Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu și Florin Ștefan. Încă 2 transferuri mai sunt așteptate în perioada imediat următoare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -