Valentin Popescu l-a remarcat pe David Popovici de la vârsta de 13 ani: ”I-am spus că va fi în galeria marilor sportivi”

Valentin Popescu, specialist în marketing sportiv, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre rezultatele lui David Popovici.

,,Toți românii sunt mândri de acești sportivi colosali. Eu sunt mândru să vă spun că pe David Popovici oarecum l-am remarcat și eu prin fundația și comapania în care lucrez, unde ști că facem o gală pe sport și l-am premiat în urmă cu câțiva ani, ca o mare speranță la categoria speranțe, când avea doar 13 ani. Majoritatea dintre cei pe care i-am premiat la categoria speranțe au confirmat prin rezultate. Sunt și jucători de fotbal care erau prin Liga a 3-a la început și acum au debutat în prima ligă pe la Voluntari, sunt și alți sportivi, dar David e cel care a confirmat cel mai mult prin rezultate și îmi aduc aminte că la acel moment avea plete și îi se spunea ‘Zânul’.

Avea un discurs extrem de sigur și asta ne-a făcut să avem încredere foarte tare în el. La acel moment i-am spus că va fi în galeria marilor sportivi, acum nu vreau să spun că sunt un fel de Mitică Dragomir, dar lucrurile acestea pot fi confirmate și i-am spus că va fi alături de marii sportivi ai României: Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Simiona Halep. Iată că lucrurile aceste se întâmplă și ne face foarte mândri”, a spus Valentin Popescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -