UN CIOBANESC BELGIAN MALINOIS ÎI AȘTEAPTĂ PE DINAMOVIȘTI PE STADIONUL DIN CRÂNG

Meciul Gloria Buzău – Dinamo din etapa a 7-a a Ligii a 2, se va disputa duminică, 18 septembrie, de la ora 11:00.

Tina, un belgian malinois și-a făcut prezența, vineri, la antrenamentul elevilor lui Cristi Pustai, alături de stăpânul său Sebastian, pentru a motiva echipa să câștige în fața “câinilor” conduși de Ovidiu Burcă. Aceștia vor fi prezenți chiar și în ziua confruntării din Liga a 2-a.

,,Am venit la antrenamentul de astăzi al echipei Gloria Buzău împreună cu Tina, belgianul malinois în vârstă de 9 luni pentru a-i încuraja pe elevii antrenorului Pustai înainte de partida cu Dinamo. 

A fost o surpriză pentru jucători și staff-ul tehnic pe care am pregătit-o încă de la retrogradarea lui Dinamo în liga secundă.

Sper ca prezența Tinei pe teren să le fi adus jucătorilor un plus de determinare pentru a termina învingători partida de duminică”, spune Sebastian, proprietarul ciobănescului belgian malinois.

După eșecul din derby-ul cu CSA Steaua, scor 1-2, Dinamo speră să spele rușinea în meciul din deplasare cu FC Buzău, trupa antrenată de Cristi Pustai.

Dinamo are parte de un început extrem de dificil în Liga 2. Trupa lui Ovidiu Burcă are două succese și 4 înfrângeri în 6 etape, fiind abia pe locul 15 în clasament.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -