Reacția lui Ovidiu Burcă, după debutul lui Dinamo cu victorie în Liga 2: “Trebuie să găsim niște jucători să vină să ne ajute. La Dinamo lucrurile sunt un pic mai rezolvabile”

Dinamo a debutat cu victorie în primul ei meci din Liga 2, 1-0 pe terenul celor de la Progresul Spartac. Imediat după fluierul final, Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, a oferit o primă reacție pentru Sport Total FM.

Antrenorul “câinilor roșii” este mulțumit de cele trei puncte obținute în fața celor de la Progresul Spartac. Burcă a fost surprins de implicarea jucătorilor săi și susține că i-a îndemnat pe jucători săi la agresivitate.

Totodată, tehnicianul Ovidiu Burcă a precizat clar că lucrurile din punct de vedere tactic nu stau prea “roz” la Dinamo.

,,A fost un joc bun din punct de vedere al implicării jucătorilor și din punct de vedere al agresivității, dar și atitudinii. Lucrurile din punct de vedere tactic nu m-au mulțumit pe deplin, dar cred că puținul timp pe care l-am avut la dispoziție era aproape imposibil să pot să fac ca lucrurile să funcționeze bine încă din primul meci. În primul rând sunt mulțumit că am obținut cele trei puncte și sun foarte mulțumit de modul în care s-au implicat jucătorii.

Dacă vom găsi niște jucători care să vină și să ne ajute, adică să fie niște jucători buni și valoroși cred că vom mai aduce jucători, dar nu aș vrea să vorbesc despre lucrul acesta pentru că lucrez cu un grup de jucători pe care îi respect și cred că acum după meci ar trebui să le mulțumesc în primul rând pentru cum s-au dedicat și o să vedem în continuare ce o să facem în continuare.

Sunt foarte multe discuții pe marginea subiectului cu acționariatul, însă am încercat să stau departe și pe ce am eu de făcut, dacă vor veni oameni care să sprijine financiar echipa ar fi un lucru extraordinar, dar în acest moment nu este problema mea. Îmi doresc ca acest grup de jucători să-l duc și să ridic nivelul la care merită.

Am ajuns la Rapid când aproape clubul nu mai exista, însă aici lucrurile sunt un pic mai rezolvabile și se pot găsi soluții. Totuși clubul este în Liga a 2-a, există niște acționari, exită acești fani care au sprijinit prin acest program special DDB, au sprijinit clubul și eu cred că se vor găsi soluții. Situația nu este chiar atât de critică precum o văd oamenii din exterior”, a spus Ovidiu Burcă pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Reporter: Barbu Cristian

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -