Debut cu victorie pentru “câinii roșii” în fața celor de la Progresul Spartac. Elevii lui Burcă s-au descurcat binișor

În primul meci al sezonului din Liga a 2-a, Dinamo a învins-o pe Progresul Spartac cu scorul de 1-0.

Dinamo a câștigat primul meci din istorie disputat în Liga a 2-a.Unicul gol al partidei a fost înscris de Antonio Bordușanu, în minutul 25. După ce tânărul de doar 17 ani a primit o pasă filtrantă de la Valentin Lazăr, a profitat de ieșirea portarului și a trimis mingea în poarta goală.

Cronica partidei poate fi urmărită mai jos:

In primele 13 minute Dinamo pare să preia controlul partidei.                                            În primul sfert de oră aceștia au avut nu mai puțin de 3 cornere. Costin Amzar a încercat pătrunderea în careu in 2 faze succesive însă a fost blocat la timp de fundașul dreapta al gazdelor Mihai Sandu.
Minutul 18 pătrundere în careul lui Dinamo a lui Ionuț Tudorache, acesta cade în careu fiind ușor jenat de Costin Amzar însă arbitrul consideră că nu este fault iar jocul este reluat fiind semnalizat și offside.
Minutul 28 pasa lui Vali Lazăr de la mijlocul terenului îl găsește pe Antonio Bordușanu acesta driblează portarul spre partea dreaptă și înscrie simplu în poarta goală.
Minutul 45 centrare de pe partea dreapta a zonei de atac a lui Dinamo centrarea lui Amzar și lovitura de cap a lui Buhăescu trece alaturi de poarta celor de la Progresul Spartac.
Primele 45 de minute o găsesc pe Dinamo în avantaj aceștia prestând un joc consistent.
Minutul 76 Dinamo rămâne în inferioritate numerică după ce Costin Amzar primește al 2 lea cartonaș galben după un fault imprudent in apropierea linii de centru.
Minutul 87 ocazie Progresul Spartac Centrare de pe partea stângă a lui Andrei Grigore și mingea era să intre în poarta apărată de Denis Oncescu după greșeli în lanț a apărătorilor lui Dinamo care s-au chinuit sa îndepărteze pericolul.

Autor: Barbu Crisitian

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -