Reacția lui Andrei Eremia, după debutul Progresul Spartac în Liga 2: “Suporterii lor au fost foarte puternici și au influențat jocul”

Andrei Eremia, antrenorul celor de la Progresul Spartac, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 4 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre înfrângerea la limită cu Dinamo(0-1) din prima etapă din Liga a 2-a.

,,Suporterii lor au fost foarte puternici și poate că și lucrul acesta a contat în evoluția echipei noastre în prima repriză. Nu știu dacă a fost un ghinion că am jucat cu Dinamo în prima etapă, pentru că și ei au destul lucruri de pus la la punct pentru Liga a 2-a. Totuși a fost un meci care în prima repriză nu a fost prea bună pentru noi, nu am reușit să avem posesia, nu am fost eficienți în construcție, iar în situațiile pe care le-am avut în apropierea porții adverse cred că am putea face mult mai mult. În schimb, în repriza a doua am avut o posesie mai bună, am reușit să controlăm mijlocul terenului, dar de asemenea nu am reușit să marcăm, chiar dacă Dinamo a avut o singură situație pe contraatac în cea de-a doua repriză. Este adevărat că sunt foarte mulți jucători care la fel ca și mine evoluăm pentru prima dată în Liga a 2-a, dar va trebui să ne adaptăm destul de rapid la cerințe.

Sunt mulți jucători tineri, sunt mulți jucători care au fost crescuți la academia noastră și cred că în afară de 3-4 jucători, toți ceilalți au jucat maxim la nivel de Liga a 3-a sau la nivel de juniori până acum.

Chiar dacă nu sunt eu mulțumit de anumite aspecte ale jocului nostru, întradevăr putem demonstra multe, dar trebuie să fiu răbdător și să realizez că lucrurile se vor demonstra în timp și să așteptăm să ne adaptăm la cerințele Ligii a 2-a oadată cu trecerea etapelor. Dacă este să fiu realist, trebuie să menționez că am avut un loc cu o pregătire în care au fost destul de mulți jucători accidentați de la meciul de baraj, chiar și astăzi au lipsit câțiva jucători importanți pentru noi”, a spus Andrei Eremia la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -