Reacția lui Cristi Dulca, după ce Marco a fost transferat la FCSB: “L-au dorit foarte mult și au achitat clauza. Rapidiștii nu trebuie să se simtă trădați”

Cristi Dulca, tatăl lui Marco Dulca și selecționerul Naționelei Feminine de Fotbal a României, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre transferul lui Marco la FCSB.

FCSB l-a transferat pe Marco Dulca de la Chindia Târgoviște. Vicecampioana României a achitat clauza de reziliere a contractului mijlocașului în vârstă de 23 de ani, iar aseară au semnat contractul cu tânărul mijlocaș.

,,Nu văd de ce suporterii rapidiști ar trebui să se simtă trădați. FCSB a făcut o ofertă concretă și l-au dorit foarte mult, iar astfel au rezolvat problema. Toată lumea știa despre această clauză pe care o avea Marco, Gigi Becali pur și simplu și l-a dorit foarte mult și într-o zi a rezolvat problema.

Marco și-a dorit să facă un pas important, după ce a venit din Anglia a jucat aici 3 ani de zile, a jucat și cine a făcut oferta l-a cumpărat. După ce a jucat Chindia cu Farul, m-a sunat și mi-a spus că l-a remarcat și că i-a plăcut foarte mult modul în care a vorbit la interviu, dar și modul în care s-a comportat în meci. Probabil nu e primul nu e primul meci în care l-a remarcat, dar acesta a fost meciul decisiv.

Eu consider că FCSB-ul a fost singura echipă care l-a dorit cu adevărat. Nu spun că Rapidul nu l-a dorit, dar când îți dorești un jucător cu adevărat, te lupți pentru el, îl contactezi, dar până la urmă cumpără-l”, a spus Cristi Dulca la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -