Sorin Cârțu: “Sunt dezamăgit de meciul cu Zorya Lugansk. Aveam așteptări de la băieți”

Universitatea Craiova a pierdut prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, cu scorul de 0-1 împotriva celor de la Zorya Lugans.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova s-a declarat ”dezamăgit” de rezultatul obținut de elevii lui Laszlo Balint în meciul din Conference League.

,,Dezamăgitor. Sunt puțin dezamăgit. Mă gândesc că mai este și un retur la fotbal. Mă gândesc la 180 de grade, o transformare a noastră din nou pentru retur și pentru ce urmează. Trebuie să te pregătești pentru ce urmează.

Nu m-a surprins (n.r Zorya). Am spus că vom întâlni o echipă care provine dintr-o zonă cu multe tragedii, care nu poate juca în competiția internă. Ce am văzut pe teren, o echipă care a avut preocupare pentru fotbal. Au jucat flămânzii cu sătuii. Nu vreau să fac analiza la televizor, să o facă antrenorul. Sunt convins că știe ce să le spună și ce să le transmită jucătorilor.

Dezastruos pentru ce gândim noi. Noi aveam niște așteptări de la băieți. Aștept așa o repetare, o reconectare. Într-un meci internațional îți trebuie multă atitudine. Greșelile sunt imediat exploatate în meciurile acestea.

Orice se poate întâmpla (n.r la retur). Le-am luat pulsul acum, știi la ce să te aștepți. Adversarul vine dintr-un campionat căruia îi știi caracteristicile. N-ai de ce să fii surprins”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Meciul retur dintre Universitatea Cariova și Zorya Lugans se joacă săptămâna viitoare, 11 august, de la ora 20:30, pe stadionul din Bănie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -