Ovidiu “Ovvy” Patrașcu, despre FIFA 2023: “O grafică mult mai realistă. Este o schimbare mare în FIFA 23…”

Ovidiu “Ovvy” Patrașcu, cunoscutul campion de FIFA, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 5 august, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre FIFA 2023. 

“Ovvy” este campion la FIFA, mai exact de 12 ori campion al României, de 3 ori campion internațional, de 4 ori vicecampion mondial, campion în 2008 la TEX Denmark și Online World Cyber Games.

,,Cea mai mare schimbare în FIFA 2023 este cross-play, pentru că o să poți să te joci cu prietenii tăi, cu colegii tăi sau mai bine cu adversarii tăi, de pe pc, de pe ps5 și xbox, nu o să mai fi limitat să joci PS 4 vs PS4 ș.a.m.d.

O să fie destul de interesant să vedem cât de fast o să fie sistemul în comparație cu FIFA 22, având în vedere că vom avea o grafică mult mai realistă”, a spus Ovidiu “Ovvy” Patrașcu la Radio Sport Total FM.

FIFA 23 va fi ultimul joc din serie care va mai folosi brandul organizaţiei fotbalistice internaţionale. Din vara lui 2023, acesta va fi vândut sub denumirea EA Sports FC.

Asta după ce compania americană nu a mai reuşit să prelungească licenţa care-i dădea dreptul să folosească brandul FIFA pentru jocurile sale de fotbal.

EA Sports a lansat jocuri de fotbal sub brandul FIFA pentru ultimii aproape 30 de ani, însă producătorul spune că nu este sfârşitul unei ere şi că jocul va continua să fie îmbunătăţit pe viitor.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -