Radu Voina, despre meciul Dinamo – Magdeburg: “Ai noștri au rămas jaloane. Nu m-au impresionat nemții, mă așteptam la o echipă mai puternică”

Radu Voina, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal a României, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul Dinamo – Magdeburg.

,,A fost un meci din care mai mult s-a făcut tam-tam că Magdeburg este campioana Germaniei. Eu vă spun foarte sincer că nu m-au impresionat nemții, mă așteptam la o echipă mai puternică.

Au demontrat-o și aici se vede calitatea sau diferența între handbalul de la noi și handbalul din Germania, momentele cheie nu s-au pierdut și diferența au facut-o niște execuții excepționale ale jucătorilor.

Au fost acele depășiri individuale în care ai noștri au rămas jaloane și în anumite momente au demonstrat că sunt o echipă germană”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -