Radu Voina, despre meciul Dinamo – Magdeburg: “Ai noștri au rămas jaloane. Nu m-au impresionat nemții, mă așteptam la o echipă mai puternică”

Radu Voina, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal a României, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul Dinamo – Magdeburg.

,,A fost un meci din care mai mult s-a făcut tam-tam că Magdeburg este campioana Germaniei. Eu vă spun foarte sincer că nu m-au impresionat nemții, mă așteptam la o echipă mai puternică.

Au demontrat-o și aici se vede calitatea sau diferența între handbalul de la noi și handbalul din Germania, momentele cheie nu s-au pierdut și diferența au facut-o niște execuții excepționale ale jucătorilor.

Au fost acele depășiri individuale în care ai noștri au rămas jaloane și în anumite momente au demonstrat că sunt o echipă germană”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -