Steluța Duță obține medalia de AUR la Campionatul Național Feminin de Box de la Năvodari

În perioada 5-11 septembrie, la Năvodari, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de box feminin la nivel de cadeţi, senioare, tineret şi junioare.

Steluța Duță este noua campioană națională la categoria senioare, 50 kg, iar Bianca Lăcătușu o urmează îndeaproape, obținând astăzi titlul de vicecampioană națională la categoria senioare, 48kg, în cadrul Campionatului Național de Box Feminin de la Năvodari!

Steluța Duță este cea mai titrată pugilistă româncă

Abandonată la naștere, a crescut în orfelinatul din Râmnicu Sărat, apoi la Centrul de Plasament din Buzău, la cel din Stâlpu și la așezământul unei biserici la Câmpeni. La vârsta de 18 ani a trebuit să plece și a ajuns să trăiască pe stradă. În 2002 l-a întâlnit pe Constantin Voicilaș, antrenor de box la CSM Buzău, care în cele din urmă a devenit tatăl ei adoptiv. După câteva luni de antrenament a devenit vicecampioană națională și de aici viața ei avea să se schimbe numia în bine. În prezent sportiva este legitimată la CSA Steaua și este antreanată de maistrul Adrian Lăcătuș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -