Totul despre „The Chant”, într-o nouă ediție „Total Game”

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță.

Alături de prietenul nostru Vlad Zotta de la Netzah Game am discutat despre noul joc The Chant.

The Chant este ceea ce primești dacă jocurile The Dark Pictures s-au angajat să aibă un gameplay survival-horror și au fost suficient de lungi pentru a se simți ca o experiență satisfăcătoare. Grafica este foarte detaliată, iar semnătura vizuală aspiră să fie ca o experiență cinematografică, punând accent pe animația facială.

Povestea lui The Chant este una dintre multele culori. Acesta explorează teme despre pericolele dinamicii dezechilibrate ale puterii dintre adepți și lider și modul în care cei slabi pot fi exploatati cu ușurință. Poziția lui Chant asupra misticismului New Age este deosebită; deoarece vine cu o explicație semiștiințifică în istoria poveștii.

Nu se bazează pe vreo sectă specifică New Age, dar există o mulțime de influențe bazate pe astrologie – dat fiind accentul pus pe „cristale vindecătoare” și meditație. Misticismul New Age este mai mult decât un element de poveste – este coloana vertebrală a jocului. De la puzzle-uri la modul în care Jess interacționează cu decorul ei și chiar cu lupta, The Chant este cufundat în holism spiritual hippie.

După cum v-am obișnuit, ascultătorii noștri au câștigat un exemplar al jocului The Chant pentru Xbox Series X|S.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -