Florentin Pera, despre super-execuția Biancăi Bazaliu: “Are un braț fantastic, o forță de aruncare incredibilă”

Florentin Pera, selecționerul naționalei feminine de handbal, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 12 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre super-execuția Biancăi Bazaliu.

Bianca Bazaliu este jucătoarea care i-a adus României primul succes din grupele principale de la CE de handbal feminin, 28-27.

,,Am încredere în Bianca Bazaliu, ea a mai reușit un gol asemănător, în egalul din Austria, și de această dată, reușita e cam la fel, mă bucur că a avut încrederea în acele momente și luciditatea să ia acea decizie. Are un braț fantastic, o forță de aruncare incredibilă, mă bucur că și-a asumat asta. Mi-am dorit atitudine când am venit la echipa națională.

E un sport, până la urmă, nu tot timpul câștigi, dar eu asta am vrut să imprim: atitudine, devotament. Să jucăm cu inima, eu, ca antrenor, mă implic 100% și vreau să văd asta și din partea lor”, a spus Florentin Pera la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -