Toni Petrea: ,,Numai în pielea noastră să nu fii! Am întâlnit un adversar incomod”

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1, miercuri, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii 1, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

,,Am întâlnit un adversar incomod, care ne-a pus ceva probleme. Am început bine, apoi ne-am retras și i-am permis adversarului să vină peste noi.

Repriza a doua, mai echilibrată, fără mari ocazii de poartă, până spre final, când s-a încins atmosfera. Mă bucură că am crezut până la final și am reușit să câștigăm. Numai în pielea noastră să nu fii.

Mă gândesc tot timpul la victorie, mă gândesc până în ultimul moment că putem câștiga. În general, sunt optimist. Ianis Stoica a intrat bine, am discuții cu el, îi spun că are o calitate foarte bună și să plece în spatele fundașilor adverși, mă bucur că a intrat bine și, prin evoluția lui, a decis scorul final.

Ce să-i spun lui Budescu? Mulțumesc pentru participare? A fost o schimbare normală, jocul nu a mai funcționat, a trebuit să schimbăm pentru a aduce viteză în atac. Budescu să joace bine, să dea cât mai multe pase utile și, dacă se poate, să și marcheze”, a transmis Toni Petrea, la conferința de presă.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -