Mihai Iosif, sincer după înfrângerea cu FCSB: „Pe mine nu mă ia valul, am colac de salvare!”

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1, miercuri, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii 1, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

,,Cred că rezultatul de egalitate era cel corect. Pe mine nu m-a luat valul, că nu mă ia valul. Am colac, dar pe Săpunaru de ce l-a luat? Ce s-a întâmplat? Acum am vorbit cu Junior, nu vreau să comentez arbitrajul. Mi-a spus că nu l-a atins. Da, am fost eliminat. Exces de zel. I-am spus aşa: nu vă supăraţi, domnul arbitru, vă bateţi joc de noi. Civilizat, frumos, fără să îl jignesc. 

Dacă se dă roşu pentru aşa ceva, ridic mâna şi mă predau. L-am întrebat şi mi-a spus direct: roşu.

S-a simţit şi lipsa soluţiilor pe bancă, bineînţeles. Aţi văzut că nu aveam pe cine să bag. Felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de mare tărie de caracter şi au dat totul până la final. Mai avem o bătălie cu Botoşani, până la finalul anului. Nu ştiu cu cine vom juca. Pe lângă cei accidentaţi, mai avem încă doi suspendaţi. Cam asta este. Avem echipa a doua şi asta o să facem. 

Publicul ne-a aplaudat pe teren şi aşa s-a terminat meciul. Repet, eu cred că este un rezultat mincinos. Din punctul meu de vedere, un rezultat de egalitate cred că era mai just, cred că am avut şi ocaziile mai mari, cel puţin în prima repriză. Poate vorbesc greşit. De penalty, nu am ce să spun, pentru că nu l-am revăzut. Săpunaru a spus că nu a fost, Junior a spus că nu a văzut. Dacă asta a fost situaţia, nu putem schimba nimic”, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă, după finalul meciului.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -