CSA Steaua poate juca în play-off, chiar dacă nu poate promova: “Pot face jocurile pentru o echipă sau alta”

CSA Steaua nu are drept de promovare în acest sezon din cauza formei de organizare a clubului. Conform regulamentelor, echipele departamentale nu au dreptul de a fi membre ale Ligii Profesioniste de Fotbal, așadar “militarii” nu vor putea juca în Liga 1, dacă vor câștiga acest drept.

Cu șanse reale de a se clasa pe un loc de play-off în Liga 2, CSA Steaua ar putea juca fără probleme. Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat, la Sport Total FM, că nu există nicio restricție în acest sens, dar că există riscul ca CSA Steaua să facă jocurile pentru o anumită echipă, pentru că nu au niciun interes de a promova.

“CSA Steaua, dacă intră în play-off, va juca în play-off, nu există nicio restricție, chiar dacă nu au drept de promovare. Am avut același caz în Liga 1, echipă în insolvență care a jucat în play-off.

CSA Steaua va juca toate meciurile fără probleme. S-a întâmplat ce am zis acum 2 ani la Liga 1, parcă Gaz Metan Mediaș.

Ei nu au niciun interes, nu au posibilitatea să promoveze, pot face jocurile pentru o echipă sau alta. Normal, dacă n-ai drept de promovare, n-ai ce să cauți în play-off, dar primează meritul sportiv și, dacă pe merit sportiv ești acolo, ești îndreptățit să joci”, a declarat Emilian Hulubei.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -