Takayuki Seto: “Am ajuns aici în 2007, acum 15 ani. La început a fost foarte greu să mă acomodez”

Takayuki Seto, mijlocașul defensiv la Petrolul Ploiești, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 19 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre acomodarea cu fotbalul românesc. 

“Eu am ajuns în 2007, acum 15 ani și am venit pentru fotbal, pentru a fi un jucător profesionist. Am un impresar foarte bun, inițial mi-a spus să vin în România să dau probe și dacă sunt bun pentru o echipă semnăm un contract.

La început a fost foarte greu să mă acomodez, dar după 1 an m-am acomodat și acum mă simt foarte bine aici în România. Ușor, ușor, m-am acomodat cu oamenii, dar românii sunt foarte deschiși și mereu te bagă în seamă, vorbesc cu tine și mi-a fost foarte ușor să învăț limba română, dar la fotbal mi-a fost mult mai să mă acomodez. Eu am mai fost în Brazilia, iar limba română seamănă un pic cu limba portugheză, de aceea mi-a fost mai ușor. 

Când m-am dus în 2018 în Japonia, la Kofu, mi-a fost foarte greu, chiar dacă mă mutasem cu familia acolo, însă m-am gândit la acel moment că voi veni din nou în România după 6 luni. După ce mă voi lăsa de fotbal mă voi întoarce în Japonia”, a spus Takayuki Seto la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -