Bogdan Dinu se va bate pentru o centură WBA la Johannesburg

După înfrângerea cu Daniel Dubois, a treia din carieră, Bogdan Dinu are din nou șansa de a lupta pentru o centură. Este vorba despre centura  intercontinentală în versiunea WBA, titlu care se va decide în Africa de Sud. Adversar, Kevin Lerena, un pugilist din Johannesburg, cu un palmares aproape impecabil.

Pugilistul român va urca în ring în martie, într-o confruntare cu Kevin Lerena, un boxer sudafrican venit de la o categorie inferioară. Lerena are 26 de victorii și o înfrângere și este cu șapte ani mai tânăr, însă Bogdan Dinu este cu 11 centimetri mai înalt și beneficiază de o alonjă superioară.

Dincolo de bursa în bani, cei doi se vor bate pentru titlul intercontinental în versiunea WBA.

“Lerena este un sud-african de culoare albă, un sportiv care a urcat de la o categorie inferioară la super grea. Este un meci interesant, atât pentru el, cât și pentru mine.

Se va juca la Johannesburg, voi juca pe terenul lui ca să spun așa. Din păcate nu avem încotro, noi românii mai stăm prost cu resursele și trebuie să ne ducem, și să ne batem în curtea lor”, a spus Bogdan Dinu.

Meciul trebuia să se dispute inițial pe 26 februarie, dar a fost reprogramat pentru luna martie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -