Florin Prunea șterge pe jos cu președintele FRF: “Dacă nu se pricepe la fotbal, e greu…”

Florin Prunea, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 20 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre președintele FRF Răzvan Burleanu.

Fostul fotbalist a fost întrebat dacă ar fi fost președintele FRF pe cine ar fi ales să pună selecționer, iar Prunea a susținut că și-ar fi ales o singură țintă, Neluțu Varga.

“În primul rând mi-aș fi ales o singură țintă, un singur exemplu, pe Neluțu Varga, patronul CFR-ului. Când și-a pus în cap să-l aducă pe Dan Petrescu să-l aducă înapoi, s-a dus în Dubai și n-a venit înapoi până nu l-a convins. Actualul președinte al FRF a avut 8 antrenori pe liber după meciul cu Armenia. Opt antrenori erau liberi: Hagi, Petrescu, Beloni, Pițurcă, Răzvan Lucescu, Olăroiu. Vă mai aduceți aminte? Atunci a fost momentul în care trebuia să acționeze. Dacă nu se pricepe la fotbal, e greu…

Atunci cu Petrescu era o chestiune simplă. Te întâlnești cu el, achiți 400.000 de euro CFR-ului și-l ai pe Petrescu la echipa națională, o chestiune foarte simplă!

De exemplu, nimeni nu mai candidează la alegerile pentru președintele FRF, pentru că pe nimeni nu mai interesează. Aceasta a ajuns o funcție pe care actualul președinte a dus-o în derizoriu, o funcție care nu mai reprezintă nimic. 

Pericolul cel mai mare este la echipa națională, pentru că ne-am obișnuit toți cu rezultatele astea negative și trece timpul așa și nu mai interesează pe nimeni de echipa națională. Alegeri, pe cine mai interesează într-un fotbal în care este falimentar, o Federație Națională ‘mamut’ care cheltuie foarte mulți bani, acum nu le mai ajung banii și mai încasează și de la stat. Lucrurile sunt simple, adică sunt la vedere, nu trebuie să fii mare specialist ca să îți dai seama”, a spus Florin Prunea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -