Constantin Din, candidat la șefia FR Handbal: “Trebuie să recunoaştem că în momentul de faţă avem mari probleme”

Constantin Din (53 de ani), singurul candidat alături de Alexandru Dedu la șefia FR de Handbal din martie 2022, și-a prezentat joi principalele idei cu care se speră să câștige alegerile programate la finalul lunii martie 2022.

Fostul arbtru internațional a chemat la întrunirea de la Sala Polivalentă 9 reprezentanțí a unor companii puternice din România care s-ar putea alătura handbalului în următoarea perioadă.

A urmat o discuție de mai bine de o oră despre relația business-sport, în care fiecare dintre invitați și-a expus părerea.

Susținut de Narcisa Lecușanu și Sorin Dinu

La eveniment au fost prezenți, în afara Narcisei Lecușanu și a lui Sorin Dinu, alte nume importante care-l susțin pe Constantin Din precum Viorel Mazilu, Alin Șania și Sorin Dinu.

Ideile noastre despre handbal se întrepătrund și e nevoie de schimbare la cel mai înalt nivel. Dezvoltarea acestui sport trebuie să înceapă de la nivel juvenil
Narcisa Lecușanu

Constantin Din despre…

… ALEGERI

Unul dintre programele extrem de importante pe care le voi dezvolta în calitate de președinte al FRH este programul carierei duale: mentorat și pregătire în handbal, cât și dezvoltare personală.

Juniorii vor avea acces la consiliere în educație cât și la întâlniri periodice cu reprezentanți din lumea business-ului românesc.

… EDUCATIE

În cazul seniorilor, chiar dacă programul acestora și stilul lor de viață se învârte în jurul pregătirii lor handbalistice, asta nu înseamnă că viața lor trebuie să se termine odată ce nu mai sunt sportivi de performanță.

În acest sens, sportivii vor primi susținere din partea FRH pentru a fi complet pregătiți să își înceapă o nouă carieră în viață, conform așteptărilor lor

… ZONA DE BUSINESS

Am obținut deja acordul unor companii private de a veni în viitorul apropiat alături de FRH, ca parteneri dispuși să sprijine financiar fiecare competiție de copii și juniori.

Obiectivul meu este acela de a ajuta cluburile de copii și juniori, în vederea reducerii presiunii financiare pe care o au astăzi și de a sprijini, îndruma și susține tinerii talentați la fiecare pas în drumul lor, indiferent de statutul lor social!

E nevoie de schimbare, avem multe probleme – crede Constantin Din

… VIITOR

Iubesc România şi vreau să redevenim o forţă în handbalul mondial. Este foarte important ca acest proces să înceapă de jos, dar în acelaşi timp şi de sus, pentru a da un semnal. Pentru că trebuie să recunoaştem că în momentul de faţă handbalul românesc are probleme

… COPII ȘI JUNIORI

Cea mai mare problemă pe care am identificat-o în handbalul românesc e că nu știm să ne creștem copii. E nevoie de schimbare, avem multe probleme în handbal care trebuie rezolvate urgent

Constantin Din și-a lansat candidatura acum 4 luni

Constantin Din, care și-a lansat candidatura pe 28 septembrie 2022, a menționat că ”performanțele” actualei conduceri a FRH l-au determinat să-și asume candidatura.

El și-a prezentat atunci o parte din programul cu care dorește să-i convingă pe oamenii de handbal din România să-l aleagă în funcția de președinte al federației.

E nevoie de schimbare în handbal. Am fost aproape și acum 4 ani, acum sigur se va întâmpla și vom fi ce am fost acum câteva decenii în acest sport
Sorin Dinu

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -