Brașov Open: 250 de pugiliști din 30 de țări vor boxa la Brașov

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 19 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre Campionatul European de Box – Brașov Open.

Pentru prima dată în istorie, municipiul Brașov va fi gazda unui turneu de box de anvergură mondială. Brașov Open va avea loc pe 22 februarie și va alinia la start peste 250 de sportivi din 30 de țări ale lumii. Vor fi organizate meciuri pentru băieți și fete, la juniori și tineret.

“Până acum avem 30 de țări participante însă nu s-au încheiat înscrierile. Ne-am înrolat în lucrurile astea pentru că așa cum v-am mai spus, chiar dacă am trecut printr-o situație mai dificilă, am organizat Campionatele Europene U22 și un Campionat European de Cadeți la Râmnicu Vâlcea.

Aceste evenimente de o asemenea anvergură au fost apreciate și am descoperit unde avem lipsuri, unde trebuie să completăm, ce trebuie să facem, am găsit și oameni lângă noi care să ne fie alături și să ne sprijine.

La Brașov, Consiliul Județean a fost alături de noi, dar și Primăria Brașov și-a anunțat prezența și susținerea, alături de oameni de afaceri și companii care vor veni alături de noi. Eu zic că startul e bun și că putem avea speranță”, a spus Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -