Selecție pentru copii în vederea introducerii în polo pe apă. „Zilele Porților Deschise” la Bazinul Floreasca

Federația Română de Polo organizează “Zilele Porților Deschise”, care vor avea loc la Bazinul Tolea Grințescu (Floreasca), între orele 09:00-14:00, în zilele de 4 și 5 Septembrie.

Scopul acestui eveniment va fi mărirea ariei de selecție a copiilor privind practicarea polo-ului la nivel de performanță. Segmentul de vârstă căruia acțiunea se adresează este cel de 6-10 ani.

,,Prin acest eveniment, noi federația, vrem să venim în întâmpinarea cluburilor din România, urmărind mărirea ariei de selecție a acestui sport pe apă. Cu această ocazie mărim și nivelul de performanță. Copii care au vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, care cât de cât știu să se mențină pe apă sau care au fâcut câteva lecții de înot.

Numărul copiilor la polo pe apă, a scăzut foarte drastic, de aceea vrem să facem aceste acțiuni, să creștem numărul copiilor la polo, pentru că în România interesul față de sport a început să scadă”, a spus antrenorul federal de polo, Edward Andrei, în cadrul emisiunii Execuții Matinale, de la Radio Sport Total FM.

Cei care doresc să se înscrie la eveniment o pot face online, prin completarea unui formular care va fi publicat pe pagina de Facebook a Federației Române de Polo pe Apă, sau direct la Bazinul Tolea Grințescu – Floreasca.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -