Echipele României și-au aflat adversarele de la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships

Uniunea Europeană de Tenis de Masă (ETTU) și Federația  Română de Tenis de Masă au organizat vineri, 3 septembrie, tragerea la sorți a 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships. Evenimentul a avut loc în București, la sediul Romstal, partenerul oficial al Federației Române de Tenis de Masă.

Federația Română de Tenis de Masă a fost reprezentantă de: președintele Cristinel Romanescu, secretarul general Adriana Zamfir și secretarul general adjunct Cristian Crețu. Două dintre componentele echipei naționale feminine, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman, au luat parte la tragerea la sorți, în urma căreia s-au stabilit grupele 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Din partea ETTU, au luat parte: Beatrice Romanescu, marketing manager, Alen Ivancin, competition manager și Igor Heller, chairman ranking committee.

În urma tragerii la sorți, la feminin, România va evolua în grupa A, alături de Italia și Belgia, iar la masculin, tricolorii vor evolua în grupa H, alături de Slovenia, Luxemburg și Finlanda.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -