Totul despre „Ghost of Tsushima Director’s Cut”, într-o nouă ediție „Total Game”

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM vineri, 3 septembrie, de la ora 17:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță.

Alături de prietenul nostru Vlad Zotta, reprezentant al Netzah Game și specialist în domeniul jocurilor video, am discutat despre Ghost of Tsushima Director’s Cut, fără bug-uri și cu noi caracteristici de joc.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut a adăugat destul de multe caracteristici noi ale jocului de bază, dar a rezolvat și câteva bug-uri.

Dezvoltatorul jocului, Sucker Punch, a lansat în mod constant patch-uri pentru a-și clarifica problemele și a remedia problemele minore. De exemplu, patch-ul recent al lui Ghost of Tsushima 2.07 a eliminat bug-uri care au făcut să dispară lucruri precum armura Fundoshi și ca jucătorii să rateze recompensele de misiune finalizate.

După cum v-am obișnuit, unul dintre ascultătorii noștri a câștigat premiul pe care l-am pus la bătaie: un exemplar al Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PlayStation 5, oferit de PlayStation România.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -